Ψηφιακές / Offset εκτυπώσεις

Ψηφιακές εκτυπώσεις & εκτυπώσεις offset για την παραγωγή των εντύπων. Ανώτερη εκτύπωση με πολύ χαμηλά κοστολόγια. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, ενημερωνόμαστε και ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις της εποχής όσο απαιτητικές και αν είναι. Eπιπλέον, διαθέτουμε σύγχρονες εκτυπωτικές μηχανές offset όπου μας δίνει άψογη ποιότητα & ευελιξία στους χρόνους παράδοσης!

Eκτύπωση σε μπλουζάκι

Eξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης & υφάσματος σε προσιτές τιμές! Εκτύπωση απευθείας στο ύφασμα σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά tshirts. Εκτύπωση σε μπλουζάκι κοντομάνικο, t-shirt, polo αλλά και σε φούτερ. Αναλαμβάνουμε το τύπωμα και σε ρούχα εργασίας, όπως διαφημιστικά t-shirt, μπουφάν, φόρμες, ποδιές κ.α. Μεγάλες επιχειρήσεις όπως οι Gandoil, Μetasystem, Aegean, Tekat μας εμπιστεύτηκαν!

Πινακίδες / Επιγραφές

Ειδικές διαφημιστικές κατασκευές, καλύψεις κτiρίων, ντύσιμο οχημάτων. Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης - προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκίνητων, ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο, έναντι των άλλων. Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη κτιρίων & oχυμάτων όχι μόνο από πλευράς εκτύπωσης αλλά και τοποθέτησης.

Eίδη δώρου

Υψηλής ποιότητας αναπτήρες, στυλό, μπρελόκ, ακόμα και είδη ρουχισμού και αξεσουάρ είναι στη διάθεσή σας για να γίνει η επωνυμία σας κομμάτι της ζωής του πελάτης σας. Μεγάλη γκάμα προϊόντων & σε πολύ προσιτές τιμές. Ξεχωρίστε με πρωτότυπα διαφημιστικά δώρα! Ιδανικά για τους συνεργάτες και το προσωπικό σας. Ζητήστε τις προτάσεις μας!

Social Media support

Προβάλετε την επιχείρηση σας online οικονομικά και αποδοτικά. Τα κοινωνικά δίκτυα ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία με τους πελάτες σας. Αναλαμβάνουμε την εταιρική σας σελίδα & την απογειώνουμε! Κάντε γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Web Design

Kατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας άμεσα & αποτελεσματικά! Αναλαμβάνουμε την διαδικτυακή σας προβολή με συνέπεια & υπευθυνότητα! Οτι φανταστήκατε, ότι επιθυμήσατε, όπως ακριβώς το θέλετε με πλήρη ικανοποίηση, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Υλοποιούμε το site σας με μοναδικό σχεδιασμό, βασισμένο στις ανάγκες σας.

Στείλτε μας μήνυμα

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία συμπληρώστε τα στοιχεία σας & θα επικοινωνήσουμε!

RSForm! Pro example

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
captcha